pietenmarle.reismee.nl

Eindelijk Kaapstad

Eindeliji,we zijn in Kaapstad ( sterrenbosch ) en we hebben onze koffers weer. Vanuit het IBUS hotel waren we via Schiphol op zondag naar Johannesburg gevlogen. Vandaar konden we maandagmiddag om 14.00 uur naar Kaapstad? Onze koffers , dat was voor iedereen een vraag, zelfs de KLM. We hebben in Johannesburg tot 01.30 gestaan bij de vertrekhal voor de koffers. Niemand wist iets. Toen bij de balie aangegeven, alle een voor een....... En dat met Afrikaanse snelheid.. Uiteindelijk daar weer in een hotel geslapen.en om maandagmiddag doorgevlogen naar Kaapsted. We logeren daar in de buurt ,in Sterrenbosch. .toen we in Kaapstad aankwamen troffen wij nog een andere groep Belgen, die waren via Keulen,Amsterdam!verenigde Afrikaanse Emigraten uiteindelijk ook in Kaapsted aangekomen. Toen we gingen informeren ,bleken onze koffers via een vrachtvliegtuig aangekomen te zijn. Dus eindelijk een schone onderbroek,zonder luchtje. In Sterrenbosch een mooi hotelletje.verder lijkt alles nu goed te gaan. De bus was er en ook onze gids. We gaan morgen naar de Kaap de goede Hoop. Voor de rest.... Alles ok.en we hebben een leuke groep........ Nu ga ik slapen.voor de foto's , de komen morgen. Piet

Peer

Zie je alles zal reg kom. Jullie heel veel plezier en we hopen dat, terwijl wij op de Elfstedetocht zitten te wachten, jullie een machtig mooie tijd verder zullen hebben. Is het wel een mooi lang "Happy our"geworden.
We zijn echt benieuwd naar die plaatjes.Liefs vanuit Boxtel.