Rondrit kaap de goede hoop
07 feb. 2012
🇿🇦
vanuit Zuid-Afrika
Wij zijn vandaag met de bus opstap geweest.de rit ging naar de houtbaai.In de baai werd veel verkeerd gevaren. Het kwam veel voor dat de schepen een afslag te vroeg namen.dan kwamen ze in deze baai, en vergingen met huid en haar.Dit kwam doordat hier veel rotsen net onder het water liggen.veel schepen van de oost indische compagnie vergingen hier.
Vandaar gingen we naar Kaap de Goede Hoop.Dit is niets meer als Une grote steen op een beetje land in het water. Hier komen de Indische en de Atlantische oceaan samen. Het schijnt hier regelmatig te keer te gaan.ik ben even naar de vuurtoren geweest,je ging met een tandradbaan naar boven gegaan.het was voor mij veel te warm ( 30 graden ) dus heb ik me kalm gedragen. Marle had een rot dag. Ze was ziek. Waarvan weten we niet.maar ze ligt nu in bed.hopelijk morgen beter. De reis gaat morgen gaan we naar de Franshoek.
Ik probeer direct even de foto's er bij te zetten.
Welterusten. En slaap zacht, en morgen gezond weer vroeg op.
Piet
07 feb. 2012, 22:04
Wat een verschil in temperatuur in een dag of wat. hier was het pas nog -20! Beterschap voor Marlé daar.
Groeten vanuit Best
07 feb. 2012, 22:36
Franshoek is in de wijnstreek en mijn neef Harry Pellemans had daar een bed and braekfast, dat hij later aan engelsen verkocht heeft.
08 feb. 2012, 05:36
Marlé van harte beterschap.
08 feb. 2012, 09:44
nu is de vakantie dus echt begonnen.
wat vervelend en natuurlijk erg jammer dat marlé ziek is. hopelijkis ze snel weer fit.
ik ga nu mijn dikke winterjas aantrekken om wat boodschappen te gaan doen in de kou!!!
groet, liesbeth
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}