Franshoek en omgeving
08 feb. 2012
🇿🇦
vanuit Zuid-Afrika
Vandaag een rondrit , richting Fanshoek.
We gingen om 09.00 uur weg. Naar de eerste koffieshop van de vakantie. Dit was bij The Orchard Farm Stall.in Grabouw. Hier was een specialiteit die we kregen. Koffie met heel bijzonder gebak.Het was zo calorierijk ,dat je zou denken ,het is verkeerd geschreven!vandaar ging de reis naar de Franshoek, bij Kalfi's . Hier was de beste Bototie van Z Afrika. Het menu bestond uit begrafenisrijst en iets met gehakt en kerrie. Dus best scherp.
Maar ze hadden ook drinken....dus wat maakt het uit he'. Toen een een klein stukje cultuur....
Het Hugonoten museum. dit waren een stel oudjes , die rond 1600, naar Afrika zijn gekomen,en hier ontwikkelingwerk hebben gedaan. Het was maar een kleine groep, zo'n 300 personen. Maar het land heeft er vel aan te danken.
Daar lekker naar "huis "lekker onder de douche en daarna wat tv gekeken en gegeten.
Marle, is redelijk opgeknapt, en is de gehele dag mee geweest.gelukkig.
Morgen gaan we een poging ondernemen om naar Robbeneiland te gaan. Dit zouden we al teerder gedaan hebben,maar toen waren we er nog niet. En je moet hiervoor reserveren .
Ik ga nu proberen de fotoseries er op te zetten, maar die moet ik eerst bewerken.
Tot dan,groetjes van Pie en Marle
08 feb. 2012, 21:46
Gelukkig zeis weer wat hersteld. Nou laat dan het grote genieten maar beginnen.
Hier wordt het ook een stukje warmer en dat hopudt in dat de "Tocht"niet doorgaat.
Geen groot spektakel helaas.
Laat nu de foto's maar zien Piet.
Groetjes uit Boxtel
08 feb. 2012, 22:28
Gelukkig dat Marlé vandaag weer van de partij was.
Nachtje goed slapen en dan hopelijk morgen weer helemaal fit.
Ik hoop dat het jullie lukt om morgen toch naar Robbeneiland te gaan; lijkt me een heel bijzondere ervaring.
Groet uit Nuenen
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}