pietenmarle.reismee.nl

Weer een leuke dag

Opmdit moment, zitten we aan de borrel. Het is 24 jan ,vrijdag , we zijn vandaag neer een botanische tuin geweest.de rest verhaal komt morgen met de foto's Dit had ik vandaag willen doen , maar de site lag er uit. Nu wilde ik, mar ik kon niet Morgen naar krugerpark,om 5 uur vertrekken.

Hel en Eeg

We zullen aan jullie denken en ons weer lekker omdraaien in bed. Verder zijn we wel een beetje jaloers en hopen dat jullie meer wild zien tijdens de safari dan wij hebben gezien tijdens de jungletocht in Nepal.

Riek

Ha vakantievierders. Hieronder kun je lezen je dat jullie niet de enigste zijn die snachts wakker zijn.
Wij werden vannacht om 3.00u opgeschrikt door een smsje vanuit Afrika! Gelukkig was het een leuk bericht, felicirtaties voor onze Lex. Jullie waren de eerste!!
Geniet nog de laatste week daar! wat gaat het snel.
Groeten, Harrie en Riek

Tini en Mimi

Hoi vakantiegangers, Alles gaat goed daar lezen we, nou hier ook alleen het weer mag wel wat warmer worden, komt goed!! Woensdag weer bij Aad geweest,ook goed met haar.Jammer dat we nog geen foto's zien, o ja overstekend wild, leuk!! Geniet van de tijd daar, het gaat veel te snel hè.Veel liefs van ons en tot horens weer. Doei......